1396-04-11 08:22
1133
0
40926
استاندار گلستان مطرح کرد؛

تاکید مجدد بر تسریع در ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس/ تاریخ شفاهی حافظی مطمئن برای دفاع مقدس است

استاندار گلستان گفت : تاریخ شفاهی یک حفاظت قوی و مطمئن برای دفاع مقدس است و می‌بایست با آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم. این مقوله بسیار مهم است چرا که می‌توانیم این هویت و میراث ملی را برای آیندگان به ارمغان بیاوریم.

به گزارش گلستان ما به نقل از راه اسپی دژ، حسن صادقلو، استاندار گلستان در اولین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گلستان در سال جاری گفت : رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌های رزمندگان، شهدا، ایثارگران و ... میراث ملی ما است. مقام معظم رهبری نیز در خصوص اهمیت فعالیت در این حوزه فرموده‌اند: " ما تا پنجاه سال دیگر هم اگر درباره این هشت سال دفاع مقدس حرف بزنیم و کار کنیم و کارهای نو انجام بدهیم، زیاد نیست؛ و گمان می‌کنم تا پنجاه سال دیگر هم به انتهای نرسیم."

وی افزود : تاریخ شفاهی یک معماری علمی است که از دیرباز در ایران وجود داشته است. تاریخ شفاهی عقبه بسیار طولانی و قوی در ایران داشته که متأسفانه در حلقه‌های زمان مفقود شده و در حال حاضر این‌طور می‌نمایند که تاریخ شفاهی برای غرب می‌باشد.

صادقلو تصریح کرد : تاریخ شفاهی یک حفاظت قوی و مطمئن برای دفاع مقدس است و می‌بایست با آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم. این مقوله بسیار مهم است چرا که می‌توانیم این هویت و میراث ملی را برای آیندگان به ارمغان بیاوریم.

رئیس شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گلستان خاطر نشان کرد : فعالیت در حوزه ارزشمند دفاع مقدس، هویتی برای خودمان بوده و این را امری اخروی و قیامتی بپنداریم. به‌راستی که نمی‌توان به‌راحتی از کنار این زحمات و رشادت‌های رزمندگان در دوران پر افتخار هشت سال دفاع مقدس عبور کنیم.

استاندار گلستان در پایان صحبت‌های خود با تأکید به تسریع در روند ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس گفت : سازمان برنامه و بودجه استان و معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار ، بررسی‌های لازم جهت اختصاص اعتبار از محل تبصره 36 به این پروژه را انجام دهند تا شاهد تسریع در روند احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان باشیم.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.